Wauw, wat een fotofeestje was dit!
Mini-Sessies met een prachtig decor van bloesembomen. De uitgelezen kans voor een mooie foto van de kids of het gezin.

Wat zijn Mini-Sessies? Een Mini-Sessie is een fotoshoot van max. 30 minuten waarbij je achteraf een aantal digitale bestanden ontvangt van het eindresultaat. Toen ik ontdekte dat de bloesem weer begon te komen, heb ik bedacht om een dag te plannen met Mini-Sessies zodat zoveel mogelijk mensen konden genieten van een fotoshoot tussen de bloesem.

Een dag met shoots in de bloesem is lastig te plannen, omdat de bloesem maar heel kort op zijn mooist is. Ik had meerdere opties bij diverse boomgaarden en in de week voorafgaand aan de sessies heb ik deze goed in de gaten gehouden hoe de ontwikkeling van de bloesem was. En wat een geluk hadden we! De bloesem was zo mooi en dit is terug te zien op de foto’s en aan de modellen.

De Bloesem Mini-sessie stonden gepland op zaterdag 8 april, maar vanwege het aantal enthousiaste reacties en aanmeldingen hebben we de zondag er ook nog aan vast geplakt.

Op zaterdag was het weer ons gunstig gezind, de temperatuur was heerlijk, alleen de zon liet zich niet zien deze dag. Op zondag was er zon in overvloed en werd de eerste echt warme dag gemeten van dit jaar. Beter konden we het niet treffen dit weekend!

Er zijn deze dagen veel kids voor mijn lens verschenen, maar ook heerlijke gezinnen en zelfs een hechte vriendinnenclub. Ik heb regelmatig verstoppertje gespeeld, veel gelachen en echt genoten; iedere sessie weer!

Dat niet alles van tevoren te plannen is bleek uit het feit dat ik zaterdagmiddag gebeld werd met een afmelding. Een van de modellen was ’s ochtends gevallen met zijn fietsje en had een enorme bult op zijn voorhoofd. Erg vervelend als je op de foto moet en dat is toch zonde. Deze shoot hebben we verplaatst naar een weekje later. En ook met deze fotoshoot troffen we het; een andere boomgaard gevonden die mooi in de bloesem stond en droog weer waarbij het zonnetje zich af en toe ook nog liet zien.

Kortom, deze sessies waren een groot succes en ik heb besloten dit in de toekomst vaker te gaan doen! Houd mijn Facebook pagina in de gaten voor de kalender. De eerstvolgende Mini-Sessies op de planning zijn voor Moederdag. Dus als je nog op zoek bent naar een leuk cadeau….??

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply