26 mei 2017, de grote dag voor Erik & Jenny en als trouwfotograaf mocht ik hierbij zijn!

De dag begon in Kampen, waar Erik zijn grote liefde Jenny bij hen thuis voor het eerst zou zien deze dag. Dit moment gebeurde onder toeziend oog van vrienden en familie. Zo zagen zij allemaal dat Erik de spanning niet kon houden en zich omdraaide nog voordat Jenny hem op zijn schouder kon tikken. Altijd bijzonder en spannend, de first look! Je merkt ook dat een groot deel van de zenuwen daarna verdwenen is.

Na de lunch zijn we voor de trouwreportage¬†vertrokken naar de zandverstuiving in de buurt, een schitterende omgeving. De zon scheen vandaag volop, maar met het juiste gebruik van het licht hebben we mooie foto’s kunnen maken. Ook hun labrador mocht tijdens deze fotoshoot niet ontbreken, geweldig wanneer bruidsparen hun huisdieren betrekken op deze grote dag. Het van tevoren oefenen wierp zijn vruchten af, hij luisterde voorbeeldig!

Eenmaal weer thuis aangekomen stonden de daggasten hen nieuwsgierig op te wachten, waarna er heerlijk geluncht werd. Na de lunch was het tijd voor het serieuze werk, er moest getrouwd worden vandaag!¬† Voor deze ‘ klus’¬† vertrok het hele gezelschap naar de Boode in Bathmen. Ook het diner en feest zouden hier plaatsvinden.

Jenny werd bij haar entree bij de trouwceremonie bijgestaan door haar kleine broertje met een bord met de tekst ‘Erik, I loved her first!’, werkelijk een prachtige entree!
Uiteraard werd er deze ceremonie volmondig ‘JA, ik wil’ tegen elkaar gezegd en was het tijd om te proosten op het kersverse bruidspaar.

Na het maken van de groepsfoto’s zat het er voor mij alweer op. Erik & Jenny, onwijs bedankt, ik heb genoten!

 

Bruiloft, trouwn

 

 

 

Leave a Reply