Weet je nog? 7 september 2017.. De dag dat het weercijfer een 1 was?

Het gebeurt zelden dat het de hele bruiloft regent, vandaag was een uitzondering op die regel. Maar dat mocht de pret niet drukken bij dit heerlijk nuchtere stel. Hendrik & Marlies maakten er vandaag absoluut het allerbeste van!

De dag begon op de boerderij bij Marlies haar ouders in Blankenham, Hendrik kwam haar hier ophalen. Mooi gezicht wel, een stoere grote man (van ik schat zo’n 2m) in een kleine blauwe mini. Bij vertrek hield de trouwauto er helaas mee op, deze weigerde te starten (waarschijnlijk oorzaak regen).

Vanwege het weer stopte hun trouwauto er maar liefst t0t 4x mee en zijn zij steeds met vervangend vervoer van A naar B gegaan, maar bij aankomst op de locatie deed hij het en dat was nou juist ook het belangrijkste moment waarop hij het moest doen!

Vanwege het weer waren we genoodzaakt uit te wijken naar een binnenlocatie voor de fotoshoot, het bruidspaar had hier een hele toffe locatie voor geregeld. Prachtig licht en mooie kleuren.

Vervolgens zijn we naar de Bult gereden waar de ceremonie plaats zou vinden. Na een moment van ontspanning en het aansnijden van de taart was het tijd voor de kerkelijke inzegening in de kerk in Oldemarkt, een prachtige dienst!

Hendrik & Marlies, enorm veel respect voor jullie deze dag. Jullie hebben je niet laten kisten door het weer en er echt een topdag van gemaakt!
Heel veel geluk samen!

 

 

Leave a Reply