In September mocht ik de prachtige bruiloft van Imre & Leonie fotograferen.

Kasteel Heeswijk was de locatie waar deze bruiloft zou plaatsvinden, werkelijk een prachtige locatie! Niet voor niets is dit kasteel een zeer populaire trouwlocatie.

Imre & Leonie startten de dag beiden in het Koetshuis van het Kasteel, op slechts een paar meter van elkaar verwijderd. Voor mij als fotograaf was dit ideaal, het was zo makkelijk switchen tussen bruidegom en bruid en zo konden alle momenten van de voorbereidingen vast gelegd worden. Het licht dat in deze kamers viel was ook prachtig en leverde mooie beelden op!

Het was een geweldige dag met veel, héél veel liefde, mooie woorden en momenten.
Ik genoot ervan om keer op keer hun verliefde blikken naar elkaar op beeld te mogen vangen. De foto’s zeggen genoeg!

 

Leonie en Imre: heel erg bedankt dat ik deze dag voor jullie vast mocht leggen. Ook ik heb volop genoten!

Heel veel liefde en geluk samen!

 

 

Leave a Reply