Op een heerlijk zonnige dag mocht ik als trouwfotograaf aan de slag op de bruiloft van Jeffrey & Wendelien. En dit bleek een dag met heel veel liefde en romantiek te worden, de foto’s spreken voor zich!

De hele dag vond plaats op Hoeve Kindergoed in Ermelo. Jeffrey en Wendelien hadden hier al overnacht met een select gezelschap dus de sfeer zat er al goed in. De first look vond plaats met alle aanwezige daggasten, de spanning was van het gezicht van Jeffrey af te lezen. Het is iedere keer weer zo mooi wanneer het bruidspaar elkaar voor het eerst ziet, ik kan daar echt van genieten.

Voor de trouwreportage zijn we naar het nabij gelegen bos gegaan en konden we ook even de heide op. Een prachtige omgeving voor een fotoshoot. Jeffrey en Wendelien hadden weinig aanwijzingen nodig, de liefde spatte van mijn scherm.

Tijd voor het echte werk, de ceremonie! De ceremonie vond plaats in de tuin / het bos van Hoeve Kindergoed en was prachtig aangekleed door de ceremoniemeesters. Het was een prachtige ceremonie waarin Jeffrey en Wendelien de geloften naar elkaar uitspraken (echt een tip voor ieder bruidspaar) en Wendelien een prachtig lied voor Jeffrey ten gehore bracht. Zoveel liefde tijdens deze ceremonie met een lach en een traan, ik kan zo oprecht genieten van dit soort momenten.

Na het aansijden van de taart, een toast op het kersverse bruidspaar en een aantal stukjes was het tijd voor ontspanning. Er was voor ieder wat wils, geregeld door het bruidspaar. Diverse spelletjes konden er gedaan worden; jeux de boules, sjoelen, badmintonnen, wie ben ik? en nog meer om ze allemaal op te noemen. Iedereen genoot met volle teugen, including me..

Jeffrey & Wendelien, ik heb volop genoten van jullie prachtige dag. Onwijs bedankt en heel veel geluk samen!

 

 

  

 

Leave a Reply