WOW! Dat is het enige woord waarmee ik deze bruiloft kan omschrijven!

Jelle & Aleida hadden vandaag alles uit de kast gehaald om van hun trouwdag de mooiste dag van hun leven te maken en ik denk wel dat dat gelukt is hoor… De foto’s spreken voor zich, maar toch nog een kleine toelichting bij deze geweldige dag.

De dag begon voor zowel Jelle als Aleida en voor mij dus ook bij landgoed Het Roode Koper, een prachtige locatie in Ermelo omgeven door groen.
Bij beiden was de spanning goed te voelen. Zij zagen elkaar voor het eerst bij de ceremonie. Jelle stond daar te wachten op zijn Aleida die door haar broer werd weggegeven. Altijd een mooi moment dat. Het was een prachtige ceremonie vol mooie, lieve woorden en er werd veel gelachen. De vriendin van Aleida kleedde de ceremonie muzikaal aan wat zij echt fantastisch deed.

Na een ontspannen lunch was het tijd om richting de kerk te vertrekken voor de kerkelijke inzegening. Hier was bijzonder vervoer voor geregeld, de gasten incl het bruidspaar werden vervoerd in een felrode trein, supertof dit!

Teruggekomen op het landgoed was het tijd voor ontspanning en relaxen. De kids konden goed vertoeven in het zwembad en  Jelle & Aleida stond een aantal leuke verrassingen te wachten in de vorm van filmpjes die vrienden voor hen gemaakt hadden. Dit was echt heel goed gedaan en er werd onwijs veel gelachen!

Het was echt een te gekke dag! Jelle & Aleida bedankt en heel veel geluk gewenst!

 

 

Leave a Reply