Vandaag mocht ik de trouwdag van Johan en Joyce vastleggen. De dag begon voor mij in Kampen waar Johan zich bij zijn ouders thuis voorbereidde op hun grote dag. Als finishing touch was er gekozen voor een passend strikje, want Joyce is namelijk gek op mannen met strikjes!

Joyce bereidde zich samen met haar goede vriendinnen voor in hun eigen nieuwbouwhuis. Eenmaal klaar was het wachten tot het grote moment, de first look!
We kozen ervoor dit moment in de woonkamer te doen, prachtig hoe ontroerd ze beiden waren toen ze elkaar zagen. ‘A perfect waste of time’ was het credo van deze dag.

Voor de ceremonie, het diner en feest verplaatsten we ons naar de Explore in Muiden. Inmiddels werd deze locatie versierd door hun vrienden en een lol dat ze hadden met de heliumballonnen! In de prachtige zaal vond de trouwcemeronie plaats, een mooie liefdevolle ceremonie met een lach en een traan. Kleine Levi, het zoontje van hun beste vrienden, kwam de ringen brengen en dit deed hij supergoed! Hij hield persoonlijk in de gaten of het allemaal wel goed ging met het aanschuiven van de ringen.

Tijd om de felicitaties in ontvangst te nemen en te proosten op het kersverse bruidspaar! Wanneer alle emoties een beetje gezakt waren en de groepsfoto’s gemaakt waren, zijn we voor de trouwreportage het nabijgelegen bos in gegaan. In het bos was prachtig licht aanwezig en het was super relaxed met dit heerlijk relaxte koppel.

Het bruidspaar werd nog verrast met wat stukjes en liedjes door vrienden en familie, superleuk gedaan! Na het diner heb ik de eerste uurtjes van het feest nog vast mogen leggen. De avond werd niet geopend met een openingsdans, maar met het nummer ‘welkom in de feesttent’, gegarandeerd direct de voetjes van de vloer!

Het was een geweldig relaxte en bijzondere dag. Johan en Joyce, heel veel dank dat ik hier deel van uit mocht maken en heel veel liefde en geluk gewenst samen!

 

 

 

Leave a Reply