Op 3 maart stapten Koen & Marianne in het huwelijksbootje.

De dag begon in Hattem bij het ouderlijk huis van Koen, hier ging het er erg relaxed aan toe. Koen was klaar voor de grote dag, het wachten was op Marianne.. Marianne zou Koen ophalen i.p.v. andersom, dat kan natuurlijk ook! 😉 Alle familie werd warm ontvangen en vol spanning wachtten zij op de komst van Marianne. Marianne maakte de verwachting meer dan waar, wat een prachtige bruid!

Na het drinken van een kopje koffie en wat groepsfoto’s gemaakt te hebben was het tijd voor de shoot met het bruidspaar. Het ouderlijk huis van Koen lag op een prachtige omgeving, nabij de dijk. Dat hier de trouwfoto’s gemaakt werden was een logische keuze. Een prachtige locatie, maar ook een locatie met veel herinneringen. Het was duidelijk dat het bruidspaar hier veel had meegemaakt!

Na de lunch was het tijd om naar Herberg Molecaten te vertrekken waar zij elkaar het JA-woord zouden geven. Wederom vertrok Marianne als laatst naar deze locatie zodat haar verschijning een grote verrassing zou zijn voor alle gasten. Aan de hand van haar vader liep ze door het gangpad naar haar grote liefde Koen. Mooi en bijzonder moment blijft dat toch. Na de prachtige en persoonlijke ceremonie was het tijd om te proosten op het huwelijk! Deze borrel heb ik ook nog vast mogen leggen en toen was het tijd om voldaan weer op weg naar huis te gaan.

Wat is het toch bijzonder en een enorme eer om op deze manier een bruiloft mee te mogen maken!

 

Leave a Reply