22 september, dé dag van Marc & Esther! En wat een geweldige dag was dit; zo mooi, vol liefde en heerlijk ontspannen.

Voor Marc kwamen vandaag 2 jongensdromen uit: hij zou zijn Esther gaan trouwen én mocht de hele dag rondrijden in een stoere Mustang. In deze Mustang kwam hij ’s ochtends aan bij het ouderlijk huis van Esther om haar op een spectaculaire manier op te halen. Na een bakkie koffie met de familie zijn we met het bruidspaar op pad gegaan voor de fotoshoot. Het bruidspaar had hier (ondanks het goede weer) een toffe binnenlocatie voor gekozen.

Na de shoot was het tijd om naar de locatie te vertrekken voor het JA-woord. Bij Herberg Molecaten in Hattem stonden alle gasten hen vol verwachting op te wachten wat voor een mooi ontvangst zorgde. Vanwege het goede weer was het mogelijk om buiten te trouwen, supertof! Er volgde een mooie ceremonie met lieve woorden. Neefje Guus was opgetrommeld om de ringen te brengen en dit deed hij super!

Bij het aansnijden van de taart en de borrel was ik nog aanwezig en dit was een gezellig geheel. Daarna was het tijd om naar huis te gaan, maar ik weet zeker dat deze mooie dag nog wel even voortgeduurd heeft.

Geniet van de trouwfoto’s van deze prachtige bruiloft..

 

 

Leave a Reply