Op 20 mei was dan eindelijk de grote dag voor Wouter en Floor aangebroken en ik mocht daarbij zijn.. En deze dag was tofff!

Wouter had de nacht doorgebracht bij de buren en zo was het eenvoudig te regelen om zowel foto’s van de bruid als de bruidegom te maken van de voorbereidingen. Floor bereide zich thuis voor op haar grote dag, ondertussen liep het huis vol met de daggasten en een groot gedeelte van ‘ het bruidspersoneel’.

Wanneer ze beiden zover waren was het tijd voor de ‘first look’ in hun eigen woonkamer, toch iedere keer weer een spannend moment! Voor het bruidspaar, maar ook voor de fotograaf. De woonkamer was een kleine ruimte met véél mensen, dit verlangt een goede samenwerking tussen fotograaf en videograaf.

Na de taart en toast was het tijd om op pad te gaan voor de fotoshoot. Het bruidspaar werd vervoerd in een tuk-tuk, hoe tof is dat?! Scheurend door de straten van Amsterdam gingen we van de één naar de andere locatie. Ook goed voor mijn conditie en het trainen van mijn alertheid, voor de fotograaf was namelijk een fiets geregeld om erachteraan te crossen 🙂

De trouwreportage hebben we gedaan in het Vondelpark, bij de grachten en bij het Rijksmuseum. Stuks voor stuk prachtige locatie’s voor de shoot. Na de trouwreportage was het tijd voor de trouwceremonie in de Vondelkerk. Een prachtige ceremonie, vol met mooie woorden van vrienden en familie. Een goede vriend mocht de BABS zijn vandaag en leidde de ceremonie. Heel erg mooi!

Na de ceremonie was het tijd voor een borrel bij Vondelpark 3. Vervolgens stapten we op de boot naar het Amstel Boathouse voor het diner en feest. Wat het bruidspaar niet wist, was dat er een verrassing voor hen geregeld was. Op de kade stonden op verschillende plekken gasten die een ‘act’ opvoerde, ook aan boord werden er stukjes opgevoerd. Via het open dak van de boot kon het bruidspaar alles goed in de gaten houden en iedereen genoot volop!

Aangekomen bij de boathouse was het tijd voor de kledingwissel. Ook was er voor alle daggasten een strikje of sjaaltje geregeld dat met het thema van de avond ‘Afrika’ te maken had. Na het diner heb ik de eerste dans nog vast gelegd en daarna was het tijd om moe, maar zeeer voldaan naar huis te gaan.

Wouter en Floor, het was een fantastische dag, onwijs bedankt!

   

 

    

 

      

     

 

Leave a Reply