Vandaag mocht ik de bruiloft van Yoram en Dani fotograferen.

Ik werd warm ontvangen bij Dani thuis in Dronten waar zij zich klaarmaakte voor de grote dag. Heerlijk ontspannen, genietend van een kopje koffie liet zij alles over zich heen komen. Bij het aantrekken van de jurk was er nog even een klein paniekmomentje, haar ketting was kwijt. Deze bleek bij haar ouders thuis te liggen en was gelukkig snel terecht!

Toen kon het lange wachten beginnen, zou het nog lang duren voordat Yoram voor de deur stond? Dat wachten lang duurt bleek nu ook en vol van de nervositeit lijkt het helemaal een eeuwigheid te duren. Uiteindelijk kwam Yoram aan bij zijn toekomstige bruid en viel alle spanning van hen af.

Het weer leek ook nog mee te vallen deze dag. De hele ochtend had het geregend en werd buienradar in de gaten gehouden, maar vanaf het moment dat Yoram verscheen is het droog gebleven. Gevalletje toeval bestaat niet, geluk dwing je af?!

Op naar Netl in Kraggenburg, werkelijk een geweldige locatie om te trouwen. Wat een omgeving!
De trouwceremonie was aanvankelijk op het strand gepland, maar helaas kon dit door de weersvoorspellingen niet doorgaan en was er besloten om onder de veranda te trouwen. Ook was het de vraag of hun geplande entree door kon gaan, dit kon gelukkig wel! En zo stapten ze samen in het huwelijksbootje om op een spectaculaire wijze hun entree te maken.

De trouwceremonie werd geleid door de oom van Dani, altijd mooi en extra persoonlijk als een bekende dit mag doen. Na een uitbundige ‘JA’ was het tijd om de bruidstaart aan te snijden en de felicitaties in ontvangst te nemen.

Tijd voor een wandeling met het bruidspaar voor de trouwreportage. De foto’s hebben we allemaal in de nabije omgeving gemaakt. Deze locatie had alles; heuvels, bos, bamboo en strand, wat wil je nog meer? Na de fotoshoot heb ik nog wat foto’s geschoten van de genietende gasten tijdens de borrel, hebben we de groepsfoto’s gemaakt en toen was het alweer tijd om in te pakken.

Yoram & Dani, veel geluk samen!

Hieronder een selectie van mijn favoriete foto’s van deze dag

 

Leave a Reply