In April had ik deze bijzondere fotoshoot in Wormer met Hans, Miranda & Zoë. De reden voor deze shoot was dat, nadat Miranda 5 jaar geleden te horen kreeg dat zij borstkanker had, er nu uitgezaaide borstkanker is geconstateerd. Na dit vreselijke bericht was hun eerste gedachte; we willen een fotoshoot doen met het gezin!

Miranda is de nicht van mijn man Erik en zo hoefden zij niet lang na te denken door wie ze deze shoot wilden laten doen. De spontaniteit en ongedwongenheid in mijn foto’s sprak hen al lange tijd aan. Heel bijzonder om dit voor mensen in je nabije omgeving te kunnen en mogen doen.

Van tevoren had ik gevraagd wat hun wensen waren voor deze shoot. Het antwoord; probeer maar luchtig, maar die traan zal ook wel komen en die mag je gerust vastleggen. Het werd een hele relaxte shoot met onwijs veel warmte en liefde. Onlangs ontving ik deze reactie van Miranda:

“Van je foto’s liepen bij menigeen de tranen over de wangen. Ze zeggen zo veel. We zijn er nog steeds ontzettend blij mee”

Hans, Miranda & Zoë, ik vond het een eer om deze shoot met jullie te mogen doen!

Liefs Nancy

 

 

Wormerveer

Wormerveer

Wormerveer

Wormerveer

Wormerveer  Wormerveer

Wormerveer

Wormerveer  Wormerveer  Wormerveer

Wormerveer    Wormerveer

Wormerveer

Wormerveer

Wormerveer

Leave a Reply