Loveshoot

Geniet van elkaar!

Een loveshoot is een unieke manier om de liefde tussen jou en je partner vast te laten leggen. Omdat je net verliefd bent, gaat trouwen of juist omdat je al 40 jaar bij elkaar bent.

Geen gedwongen poses en geforceerd gedoe, gewoon lekker jezelf zijn tijdens een ontspannen fotoshoot. Pak elkaar eens lekker vast en geniet van elkaar en het moment. Spontane, enthousiaste foto’s waar het gevoel vanaf spat! Zo wordt een fotoshoot een waardevolle herinnering voor later.

Hebben jullie trouwplannen? Dan is een loveshoot de perfecte manier om aan de camera te wennen. Ook kunnen de foto’s van de loveshoot bijvoorbeeld gebruikt worden op de uitnodiging, menukaarten etc. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Lifestyle shoot

Enjoy the moment!

Familie is super belangrijk en wat is er nou leuker dan je gezin vast te laten leggen? De tijd vliegt, dus leg de mooie momenten nu vast. Dit zullen prachtige en kostbare herinneringen worden.

In overleg maken we de foto’s bij jullie thuis of gaan we op zoek naar een leuke buitenlocatie. Denk aan een bos, de heide of juist een stoere industriële locatie. Een locatie die bij jullie past! Een newborn-reportage doe ik standaard bij jullie thuis, lekker relaxed in jullie eigen omgeving.

Tijdens de fotoshoot probeer ik een ontspannen sfeer te creëeren en kunnen jullie helemaal jezelf zijn. Ik vind het ook erg belangrijk dat de kids het naar hun zin hebben. Geen gedwongen gedoe, maar een feestje moet het zijn. Lekker spelen en plezier hebben met elkaar zodat de fotoshoot een leuk moment is om later op terug te kunnen kijken. Het resultaat? Pure beelden zoals jullie echt zijn en die bij jullie passen!

Lifestyle fotograaf
Red love bloesem Werkhoven
Lifestyle fotograaf

Prijzen fotoshoots

Ik bied verschillende pakketten en mogelijkheden aan, afhankelijk van het aantal personen:

Loveshoot

€225,-

1 uur fotografie op locatie

kennismaking via de mail

10 foto’s in hoge en lage resolutie

Persoonlijke online gallery

2 personen

Lifestyle Basic

€255,-

1 uur fotografie op locatie

15 foto’s in hoge en lage resolutie

(keuze uit +/- 30)

Persoonlijke online gallery

3 t/m 6 personen

Lifestyle Basic XL

€295,-

1,5 uur fotografie op locatie

20 foto’s in hoge en lage resolutie

(keuze uit +/- 35)

Persoonlijke online gallery

7 t/m 10 personen

De foto’s worden digitaal aangeleverd, uiteraard is het mogelijk om ook afdrukken en/of een album te bestellen.

Tarief voor meerdere personen is op aanvraag.

De fotoshoots zijn mogelijk op alle dagen van de week.
Op zondagen geldt een toeslag van €60,- (op feestdagen €75,-).

Tarieven zijn inclusief 21% BTW en inclusief reiskosten binnen een straal van 30km.
(daarna € 0,25 per km)

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

Neem contact op!

Recente lifestyle shoots

Voor een aantal recente lifestyle reportages verwijs ik je graag door naar mijn blog. Veel lees- en kijkplezier!

Loveshoots

Pre-weddingshoot Schaapskooi Zeist – Nils & Barbara

Op 18 mei mag ik de bruiloft fotograferen van Nils & Barbara. Om alvast aan…
Loveshoots

Trouwfotograaf Almere – Pre-weddingshoot Oostvaardersplassen

Ter voorbereiding op de bruiloft van Niels & Tamara mocht ik met hen op pad…
Wormerveer
Lifestyle

Familyshoot Hans, Miranda en Zoë – lifestyle fotograaf Wormer

In April had ik deze bijzondere fotoshoot in Wormer met Hans, Miranda & Zoë. De…
Red love bloesem Werkhoven
Lifestyle

Zwangerschapsshoot Tom en Kelly – Lifestyle fotograaf Werkhoven

Mijn lieve broertje wordt vader! Nog een paar weekjes wachten en dan is het zover..…

Wij hebben een heel leuke shoot gehad met het hele gezin! Nancy zorgde ervoor dat wij ons al snel wat meer op ons gemak voelde, kwam met allerlei leuke ideeën en dit heeft ervoor gezorgd dat wij hele leuke en spontane foto's hebben ontvangen! Wij zijn meer dan blij met het resultaat en willen Nancy dan ook nogmaals erg bedanken!

Lisa

Wij hebben bij Nance Fotografie een familie/zwangerschapsfotoshoot gedaan. Het was een geweldige ervaring! Haar spontaniteit zorgde voor een ontspannen sfeer waardoor zelfs m'n man op z'n gemak was en de shoot erg leuk vond om te doen. Ook haar manier van werken - foto's maken terwijl je bezig in de omgeving - , en ook haar oog voor detail zorgen voor prachtige foto's! We kunnen niet wachten op het eindresultaat en komen zeker nog een keer bij Nance Fotografie terug!

Tadinda

Vanwege ons 12,5 jarig huwelijksjubileum door Nancy foto's laten maken. Wat deed ze het leuk! Ook met de kinderen, die het normaal gesproken niet zo leuk vinden om op de foto te gaan. En wat zijn we blij met het resultaat zeg, bedankt Nancy!

Gerdien

Ondanks dat wij even moesten wennen om voor de camera te staan hebben wij een onwijs leuke fotoshoot gehad bij Nance fotografie! Nance zorgde voor een ontspannen sfeer. Zeker een aanrader!

Daphne

Op een stralende zondag eind augustus, hadden wij een fotoshoot op de heide met onze dochter van 9 maanden. Nancy heeft super mooie en leuke foto s gemaakt waar we onwijs blij mee zijn. De foto s zijn niet
te " gemaakt", maar geven precies weer hoe onze dochter is. Wij vonden Nancy een hele fijne fotograaf, lekker ontspannen en stelt je gelijk op je gemak, de kleine meid had het ook goed naar haar zin. Wij zijn super blij met het resultaat. Voor een volgende shoot zouden we zeker weer naar Nancy gaan.

Laura