Op 18 mei mag ik de bruiloft fotograferen van Nils & Barbara. Om alvast aan de camera te wennen hadden zij een pre-weddingshoot geboekt en zo gingen we op zondagochtend vroeg op pad voor deze fotoshoot.

Aan het begin van de fotoshoot ga ik altijd eerst een stuk wandelen en kijk ik veel om me heen. De camera’s blijven nog even in de tas, gewoon relaxed opstarten met elkaar. Zo spot ik de mooiste plekken en op de terugweg maken we foto’s op de verschillende plekken. Ook voor de trouwreportage is dit vaak de manier waarop ik te werk ga. Gewoon lekker relaxed en ontspannen.

Bii de shoot met Nils & Barbara zat eigenlijk echt alles mee, het weer was perfect, de waterplas stond niet droog en zelfs de schapen lieten ook heel even hun gezicht zien. Het bruidspaar to be is warmgedraaid, ik heb nu al zin in 18 mei!

 

 

Leave a Reply

Open WhatsApp
Hi!
Leuk dat je mijn website bezoekt!
Benieuwd of jullie trouwdatum nog beschikbaar is of heb je een andere vraag? Let me know, ik beantwoord hem graag!

Groetjes Nancy
Powered by