Begin juli mocht ik foto’s komen maken bij de kleine Willem & Fee en hun kersverse ouders. Zeven weken oud en wat waren ze lief!
Én geboren op mijn verjaardag, dat schept al gelijk een band 😉

Bij een newbornshoot weet je vaak van tevoren niet wat je kunt verwachten en zeker met 2 baby’s is het een grote verrassing.
En wat waren ze lief! Willem waande zich een echt fotomodel terwijl Fee heerlijk rustig lag te slapen tijdens de shoot.

Na de shoot ontving ik deze uitgebreide recensie waar ik onwijs trots op ben en welke ik graag met jullie deel!

Al een tijdje hadden mijn man en ik het over een fotoshoot bij Nance Fotografie. Wij vonden de shoots die we via Facebook voorbij zagen komen zo leuk dat we dachten ‘Dat willen wij ook!’ Door de diverse kwalen tijdens mijn tweelingzwangerschap werd het geen ‘zwangerschapsshoot’. Dus kozen we voor een newborn/ gezin shoot van onze kleine moppies van 6 weken en ons nieuwe gezin, heerlijk vertrouwd in ons eigen huis.

Het was zaterdagochtend 10.00 uur toen de bel ging. Willem & Fee hadden net de fles op zodat ze (nog) lekker zoet waren en lagen nog (net) niet in dromenland. Met 1 baby leek mij zo’n shoot al een uitdaging, maar met 2 helemaal. Dus alles om Nancy te helpen mooie plaatjes te laten schieten zodat wij natuurlijk een geweldig resultaat zouden hebben.

Zonder dat er een hele duidelijke bespreking of setting nodig was begon Nancy al met het schieten van foto’s. We besloten foto’s te maken in diverse ruimtes en te kijken wat wel en wat niet werkte. Wat ik zelf fantastisch vind is dat Nancy vooral foto’s nam van bijzondere momenten. De blik van Fee naar haar vader terwijl hij haar vast houdt. En wanneer Willem & Fee een momentje met elkaar hadden wist ze dat ook vast te leggen. Heel erg bijzonder want ondanks dat het een tweeling is, zien wij die momentjes niet zo heel vaak.

Na heel wat foto’s te hebben geschoten viel onze Fee in een diepe slaap. Ze zijn nou eenmaal niet te regisseren die kleintjes. Ondanks de dichte ogen van Fee heeft Nancy nog een paar mooie foto’s kunnen maken.

Nancy heeft de hele fotoshoot heel rustig haar ding gedaan. Haar ideeën over de uiteindelijke foto’s met ons gedeeld en uitgevoerd. Heel erg relaxed allemaal. Ik denk dat Willem & Fee dat hebben gevoeld waardoor er een hele mooie serie aan foto’s is ontstaan. Wij konden in ieder geval haast niet kiezen uit de gemaakte foto’s zoveel keus! Met heel veel trots showen wij nu de door Nancy gemaakte foto’s en zijn er een aantal mooie vergrotingen in de maak voor in huis.

Bedankt Nancy!

 Zie hieronder een selectie van mijn favoriete foto’s, geniet mee van deze heerlijke reportage:

 

Leave a Reply