Een hele bijzondere bruiloft deze keer op mijn blog! Namelijk de bruiloft van Floris en Ellen in het mooie Bergerac, aan mij was de eer om deze bijzondere dag voor hen vast te leggen. Een superleuke uitdaging die ik natuurlijk heel graag aan ging.

De bruiloft vond plaats in de buurt van Bergerac in de prachtige omgeving van de Dordogne bij het huis van de familie. De droom van Ellen was om hier te trouwen en wat een fotogenieke locatie was dit zeg, ongekend!

Ik begon de dag bij het huis waar alle laatste voorbereidingen door ‘de crew’ getroffen werden en waar Floris zich klaarmaakte voor de grote dag. Daarna ben ik naar Ellen gegaan, die zich in het zwembadhuis van de buren klaarmaakte voor haar grote dag.

Inmiddels waren alle gasten gearriveerd toen Floris samen met zijn getuigen in stijl aan kwam scheuren, plat door de bocht maakte hij zijn entree. Na de bruidsmeisjes en jongens was Ellen aan de beurt om haar opwachting te maken. Het was een zeer persoonlijke ceremonie waarin mooie woorden gesproken werden door de ceremoniemeester en alle getuigen. Uiteindelijk was de eer aan de burgemeester van Bergerac om het huwelijk te voltrekken, het was voor mij niet helemaal duidelijk wanneer wat ging gebeuren maar we hebben ons eruit gered!

Er hing een heerlijke vibe deze bruiloft, tijdens de borrel werd er passende muziek gespeeld op de achtergrond. Voor een fotoshoot met het bruidspaar was weinig tot geen tijd ingepland, uiteindelijk hebben we in maar liefst een krappe 12 minuten toch nog een aantal mooie foto’s kunnen schieten. Tijdens het diner waren er diverse mooie speeches waarbij veel gelachen, maar ook een traan gelaten werd.

Na het diner was het tijd voor een klein dansje en dit is tot in de late uurtjes doorgegaan heb ik vernomen..

Floris & Ellen, onwijs bedankt voor jullie vertrouwen in mij als fotograaf voor jullie bruiloft, ik heb enorm genoten! 

Zie hieronder een selectie van mijn favoriete beelden. 

 

 

Leave a Reply