Op 4 oktober vertrok ik vroeg in de ochtend richting Groningen voor de bruiloft van Thijs & Fleur. Fleur was druk bezig met de voorbereidingen in hotel Schimmelpenninck Huys in Groningen. De gehele dag zou hier plaats vinden en Fleur had hier al overnacht samen met haar moeder en vriendin. Het was dan ook een drukke en gezellige bedoeling toen ik op haar luxe hotelkamer arriveerde.

Na de first look in het bijzijn van de family was het tijd om op pad te gaan voor de fotoshoot. Thijs en Fleur hadden hier ruim de tijd voor ingepland dus we konden lekker relaxed aan de slag en hebben ontzettend veel toffe foto’s kunnen schieten! De shoot hebben we gedaan in Groningen in de Prinsentuin, een toplocatie om lekker los te gaan.

En toen was het tijd voor de ceremonie! Een mooie en ontspannen ceremonie waarbij veel werd gelachen. Na het JA-woord was het tijd voor de borrel en het aansnijden van de taart. Bij aanvang van het diner was het voor mij tijd om weer huiswaarts te gaan. Nog een flink stukkie rijden, maar dat mocht de pret niet drukken na zo’n heerlijke dag.

Thijs & Fleur, onwijs bedankt dat ik deel uit mocht maken van jullie geweldige bruiloft!
Geniet hieronder mee van enkele van mijn favoriete foto’s:

 

Leave a Reply