Voor de bruiloft van Johnny en Mandy vertrok ik begin van de middag richting Landsmeer naar het huis van de ouders van Mandy. Daar maakte zij zich klaar voor de grote dag. Nog vrij relaxed toen ze in de make-up zat en bij het aantrekken van de trouwjurk, maar op van de zenuwen voor het moment dat Johnny haar op zou komen halen. Na wat lieve woorden van haar vriendin lukte het haar om te ontspannen, ook heb ik haar een klein handje geholpen door een aantal nuttige tips te geven. Daarna lukte het gelukkig om alles los te laten en vol van de momenten die komen gingen te genieten!

Om 14.30u was het dan eindelijk zover, Johnny stond op de stoep! Na een hele mooie en emotionele first look was het tijd om de gasten gedag te zeggen. De rest van de dag vond plaats bij paviljoen ’t Twiske, het diner, de ceremonie en het feest werden hier gehouden. Een prachtige locatie, uit het boekje!

We startten eerst met elkaar met de trouwreportage, lekker een momentje samen in deze drukke dag. Deze fotoshoot konden we prima doen in de omgeving van het paviljoen. Het weer was fantastisch voor een shoot, dus dat was echt een cadeautje. De shoot was heerlijk relaxed en ging bijna als vanzelf.

Tijdens het diner werd het bruidspaar verrast met een speech van de beide moeders, mooi gedaan! Daarna was het grote moment aangebroken, de gasten druppelden langzaam binnen. Johnny en Mandy hadden gekozen voor een ceremonie in de avond. Zo kon iedereen erbij zijn en kon het feest na het JA-woord direct losbarsten!

Vanwege het mooie weer kon de ceremonie buiten plaatsvinden, een prachtig plekje aan het water. Het was een mooie ceremonie waarin veel werd gelachen. Na het JA-woord werd de taart nog aangesneden en konden de voetjes van de vloer. En dat gingen ze! Een spectaculaire openingsdans werd gevolgd door een heuse explosie op de dansvloer. Toen zanger Wesly Bronkhorst op het podium verscheen was het feest helemaal compleet!

Johnny en Mandy, nogmaals enorm bedankt voor deze geweldige dag!
Geniet hieronder mee van enkele van mijn favoriete foto’s.

 

One Comment

  • John & Mandy schreef:

    We kunnen niet uitleggen hoe dankbaar we Nancy zijn voor onze foto’s en fotoboek!! De familie heeft het boek bekeken en iedereen noemt haar een talent
    Mocht je twijfelen, het was voor ons de beste keus ooit.

    J&M

Leave a Reply