Kleurrijke trouwfotografie

Pure beelden | Vol emotie | Echte momenten

Jullie liefde spat er vanaf en dat wil je op je trouwdag goed vastgelegd hebben.
Daarom zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf die jullie vastleggen hoe jullie echt zijn.

Houd je er niet van te poseren voor een foto en wil je terugkijken op de mooiste dag van jullie leven aan de hand van mooie, sfeervolle, romantische trouwfoto’s met een tikkeltje humor? Mooi!

Iedere bruiloft is uniek en vertelt zijn eigen verhaal. En jullie verhaal zou ik graag vertellen met de trouwreportage, gewoon zoals het is. Het vastleggen van jullie liefde voor elkaar en het vangen van de bijzondere momenten

Creatieve & enthousiaste trouwfotograaf

That’s me!

Een creatieve en enthousiaste Wedding & Lifestyle fotograaf. Als trouwfotograaf ga ik op in het moment, zonder echt aanwezig te zijn. Ik weet met veel enthousiasme en creativiteit kostbare herinneringen vast te leggen op een ongedwongen en spontane manier. Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt en leg je vast zoals je echt bent!

De 3 woorden die ik heel belangrijk vind bij het vastleggen van jullie verhaal zijn PUUR, EMOTIE & MOMENT.

Ik word heel blij van spontane & relaxte foto’s. Tijdens de fotoshoot, het enige deel op de dag dat ik de regie wel in handen neem, vind ik het dan ook erg belangrijk dat er een spontane en ongedwongen sfeer is. Dat levert de mooiste beelden op!

Tijdens de dag was ze niet op de voorgrond aanwezig en toch heeft ze alle momenten vast kunnen leggen zonder dat we het zelf opgemerkt hebben! - Daan & Erica

Waarom kiezen voor Nance Fotografie?

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact voor, tijdens en na de bruiloft vind ik erg belangrijk. In het kennismakingsgesprek bekijken we of er een wederzijdse klik is en na boeking hebben we regelmatig contact.

Online gallery

De foto's zijn in hoge resolutie te downloaden via je eigen online gallery. Binnen een week is de preview binnen en de complete reportage ontvang je binnen 6 weken.

Kwaliteit

Om de kwaliteit te kunnen garanderen neem ik maximaal 20 bruiloften per jaar aan. Ik werk met professionele apparatuur en werk samen met de beste albumleverancier

Creatief & enthousiast

Wanneer je kiest voor Nance Fotografie dan kies je ook voor een dosis enthousiasme en creativiteit.

Back up voorzieningen

Ik heb goede back-up voorzieningen, zowel voor mijn apparatuur en de foto's als voor mezelf als fotograaf indien noodzakelijk.

Genieten!

Geen geposeerde foto's, ik leg alles vast zoals het is. Het enige wat jullie hoeven te doen is gewoon volop genieten van jullie bruiloft!

Tarieven trouwreportages

Ik leg jullie trouwdag vast zoals het echt was zodat dit een dierbare herinnering voor jullie wordt waar jullie keer op keer op terug kunnen kijken. Wanneer jullie kiezen voor mij als jullie trouwfotograaf dan kunnen jullie ervan uitgaan dat jullie je nergens zorgen om hoeven te maken en dat alles goed geregeld is.

Mijn pakketten zijn zorgvuldig samengesteld en allen inclusief reiskosten binnen Nederland, een kennismakingsgesprek en een mini-album. Uiteraard zijn de professionele nabewerking en levering van de reportage via jullie persoonlijke online gallery ook inbegrepen.

Je kunt Nance Fotografie al boeken voor je bruiloft vanaf €1745,- voor 8 uur. Ieder uur extra is €125,- en het pakket is geheel naar wens uit te breiden. Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Laten we daar samen naar kijken in een kennismakingsgesprek bij mij op kantoor!

Trouwauto
Trouwfotograaf Paviljoen Twiske
Bruid

Deze bruidsparen gingen jullie voor

Nancy heeft tijdens onze bruiloft prachtige foto's gemaakt! Tijdens de dag was ze niet op de voorgrond aanwezig en toch heeft ze al momenten vast kunnen leggen zonder dat we het zelf opgemerkt hebben. We hebben veel positieve reacties gehoord van de gasten. Wij hebben Nancy ervaren als een creatieve en meedenkende trouwfotograaf, erg fijn! Nogmaals enorm bedankt!!

Rick & Willemijn

Had niet beter gekund! Snel contact gehad en een afspraak voor kennismaking gemaakt. De preshoot was al heel mooi geworden! Op de bruiloft was ze totaal niet opvallend aanwezig maar wel keihard gewerkt (als ik haar zocht stond ze elke keer ergens anders). Foto’s van supergoede kwaliteit en elk moment erop. Zou geen minpunt kunnen noemen en heb er geen moment spijt van! Echt een aanrader!!

Niels & Tamara

Nancy is een super gezellige fotograaf met echte passie voor haar werk waar ze ook nog eens heel goed in is! We hadden een fijne eerste kennismaking en super leuke pre-weddingshoot (echt een aanrader) waarbij we elkaar leerden kennen, aan elkaar konden wennen en Nancy zich goed aanpaste aan ons (niet te stijfjes en vooral veel lachen). Op de dag zelf is ze ons totaal niet opgevallen, maar heeft ze wel elk mooi moment vastgelegd - en hoe! Het resultaat is super - een fantastische herinnering.

Nils & Barbara

Nancy heeft echt FAN-TAS-TISCH werk geleverd! Boven alle verwachtingen ! Zij weet perfect de intieme en de uitgesproken moment prachtig en creatief vast te leggen, zonder af te doen aan de werkelijkheid! Vanaf de eerste communicatie tot eind was ze heel duidelijk, gaf ze veel tips (bijv. bij de organisatie vd groepsfoto's) . Verder stuurde ze heel professioneel iedereen en vooral ook ons aan tijdens de fotoshoots en wist ze perfect de juiste sfeer neer te zetten, terwijl haar aanwezigheid als fotograaf minimaal opmerkbaar was, tijdens de gehele dag. Wij zijn echt onder de indruk van haar werk en we zijn erg blij dat we haar hebben gevraagd als onze bruidsfotograaf !!

Ellen & Floris

Ben je benieuwd of jullie trouwdag nog beschikbaar is?

Neem vrijblijvend contact op om de beschikbaarheid te controleren.