Ter voorbereiding op de bruiloft van Niels & Tamara mocht ik met hen op pad voor een loveshoot. Een ‘pre-weddingshoot’  is superfijn om het bruidspaar in spé alvast te laten wennen aan de camera, de werkwijze van de fotograaf en om het ijs een beetje te breken.

Bij Niels & Tamara ging het vanaf minuut 1 als vanzelf, een megarelaxed koppel waar de liefde van afspat.

Voor deze shoot hadden we afgesproken in de Oostvaardersplassen. In plaats van een mooi uitgestrekt natuurgebied troffen we dichtbegroeide wildernis aan. Even schakelen, maar met een supertof resultaat!

Ik kan niet wachten tot hun mooie dag, dit duurt gelukkig niet lang meer! 🙂

 

 

 

Leave a Reply

Open WhatsApp
Hi!
Leuk dat je mijn website bezoekt!
Benieuwd of jullie trouwdatum nog beschikbaar is of heb je een andere vraag? Let me know, ik beantwoord hem graag!

Groetjes Nancy
Powered by