18 mei 2o18 was de dag dag Daan en Erica letterlijk met elkaar in het huwelijksbootje stapten. Voor mij als trouwfotograaf de eerste bruiloft van het seizoen en ik had er onwijs veel zin in!

Na het oppikken van de bruid was het tijd om naar de locatie te gaan. De locatie waar alles de rest van de dag zou gebeuren was Fort Vechten, een prachtig oud fort gelegen in een schitterende omgeving. Eerst hebben we de fotoshoot gedaan en deze zo gepland dat het bruidspaar nog onzichtbaar bleef voor de arriverende daggasten. Gelukkig hadden we genoeg ruimte en fotogenieke plekken bij deze locatie!

Als grote verrassing arriveerde het bruidspaar voor de ceremonie in een roeiboot, respect Erica dat je dit aandurfde! Na een mooie ceremonie vol lieve woorden was het tijd om de taart aan te snijden en te toasten op de liefde. Een relaxte borrel met prachtig weer. Tijdens het diner werd het bruidspaar verrast met nog een aantal leuke speeches en stukjes. De avond begon met een spectaculaire openingsdans. Na deze dans was het voor mij tijd om te gaan, maar ik ben ervan overtuigd dat dit een hele gezellige avond geworden is tot in de late uurtjes.

Daan & Erica, onwijs bedankt voor deze fantastische dag en heel veel geluk samen!

 

Leave a Reply