Vandaag stond ik back up voor de mannen van WeCapture, Remco kon ieder moment vader worden en mogelijk zou ik dus opgeroepen worden om samen met Jim, de andere helft van het fotografenduo op pad te gaan. Na een berichtje midden in de nacht vertrok ik rond 06.30u richting Dronten om de voorbereidingen vast te leggen bij Nathalie, die bij haar ouders logeerde.

De dag begon heerlijk relaxed met een onwijs relaxte bruid. De first look was in de tuin, de daggasten hadden zich inmiddels allemaal verzameld om dit bijzondere moment bij te wonen. Ontzettend mooi om te zien dat Sonny zichtbaar emotioneel werd bij het zien van zijn aanstaande.

In het gemeentehuis van Dronten gaven Sonny en Nathalie elkaar het ja-woord. Na een heerlijke lunch vertrokken wij met het bruidspaar richting Zeist voor de trouwreportage. Hiervoor zijn we naar de schaapskooi gegaan, dichtbij mijn huis maar ik was er nog niet eerder geweest. Wat een fotogenieke plek is dat, perfect voor de fotoshoot!

Na de shoot was het haasten om op tijd bij de kerk in Maarsbergen te zijn voor de kerkelijke inzegening. Een mooie dienst die door de familie geleid werd, mooie woorden en de liefde spatte er vanaf! Na het proosten en het aansnijden van de taart vertrok het gezelschap naar de Weistaar in Maarsbergen voor het diner en feest. Tot het einde mochten wij er bij zijn om alles voor hen vast te leggen. De voetjes gingen goed van de vloer en het werd een topavond!

Sonny & Nathalie, onwijs bedankt voor deze fantastische dag en heel veel geluk samen!

 

 

One Comment

Leave a Reply