De bruiloft van Rick en Willemijn was een thuiswedstrijd voor mij. Ik begon in Werkhoven op de boerderij van de ouders van Willemijn waar zij zich klaar maakte voor de grote dag. Toch altijd een bijzonder moment zo bij je ouders thuis. Na het aantrekken van de jurk kon Rick gebeld worden dat hij mocht komen. Heel ver hoefde hij immers niet te rijden naar zijn bruid.

Na een heerlijke first look en genoten te hebben van een bakkie koffie waren de eerste zenuwen er even vanaf en was het tijd voor de fotoshoot. Voor deze shoot bleven we in Werkhoven en gingen we bij Kasteel Beverweert op zoek naar mooie plekjes op deze zonnige dag. Geen vreemde omgeving voor ons allen dus daar konden we even lekker los tijdens de shoot.

Inmiddels hadden alle daggasten zich op de boerderij van Willemijn haar ouders verzameld. Tijd voor wat ontspanning! Er werd geluncht, wat gedronken, groepsfoto’s gemaakt maar er was bovenal veel gezelligheid. Na deze relaxte borrel vond de kerkelijke voltrekking plaats in de Kerk in Werkhoven. Een mooie dienst vol mooie woorden.

Bij boerderij Mereveld werd de dag voortgezet. Na een feestelijk onthaal van het kersverse bruidspaar werd er gedineerd, en werden er aansluitend een aantal prachtige speeches en leuke stukjes opgevoerd. Daarna druppelden de avondgasten langzaamaan binnen en kon het feest beginnen!

Rick en Willemijn, nogmaals enorm bedankt voor deze geweldige dag!
Geniet hieronder mee van enkele van mijn favoriete foto’s.

 

Leave a Reply