Een paar weken voor de bruiloft ben ik met Niels & Tamara al op pad geweest voor een loveshoot. Perfect om beter kennis met elkaar te maken en om aan elkaar te wennen met een camera op je neus. De loveshoot was erg gezellig en zo verwachtte ik dan ook dat dit een mooie, gezellige dag zou gaan worden. En dat was het!

Ik begon de dag bij Niels in Almere, op van de zenuwen kon hij niet wachten om naar zijn Tamara toe te gaan. Toch moest hij nog eventjes geduld hebben, wachten duurt lang.. Niels alleen achterlatend ben ik op weg gegaan naar Tamara, die een aantal straten verderop bezig was met de laatste voorbereidingen. Na de first look in het ouderlijk huis van Tamara zijn we met elkaar op pad gegaan voor de fotoshoot. Niels & Tamara waren geoefende modellen, dus deze shoot verliep zeer soepeltjes.

Inmiddels hadden de gasten zich verzameld bij de Roode Schuur in Nijkerk waar de ceremonie én de rest van de dag zou plaats vinden. Tijdens de ceremonie zagen de gasten hen voor het eerst, altijd een leuke verrassing. Tamara werd weggegeven door haar vader waar een bijzonder moment van gemaakt werd, erg mooi. Er werden mooie woorden gesproken en uiteindelijk werd het huwelijk voltrokken met een volmondige JA ik wil!

Ik was deze dag aanwezig tot en met het feest en los dat het ging, ik hou ervan!

Niels & Tamara, bedankt voor de topdag, ik heb genoten!
Geniet hieronder mee van enkele van mijn favoriete foto’s

 

 

Leave a Reply