Bedrijfsreportages

Laat zien wat je doet, op een professionele manier

Ben je op zoek naar beeldmateriaal voor op je website of in flyers, maar wil je geen gebruik maken van stockfoto’s? Laat mij een dagje met je meelopen en verzamel zo je eigen stockverzameling. Professionele en pakkende beelden die bij jouw bedijf passen en die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Denk aan gebruik op je website en overige communicatiemiddelen.

Wat voor beelden kun je dan verwachten?
Bijvoorbeeld foto’s die aangeven wat je doet en die een goede weergave geven van je bedrijf, maar denk ook aan detail-en sfeerfoto’s (bijvoorbeeld een set gereedschap bij een timmerman). En uiteraard mogen foto’s van de mensen / collega’s niet ontbreken. In gesprek, aan het werk of een mooie portretfoto. Kortom, alle ingredienten voor een complete bedrijfsreportage.

Zakelijke portretshoot

Laat zien wie je bent!

Laat zien wie je bent met een mooie, oprechte portretfoto. Ik zal ervoor zorgen dat je ontspannen en relaxed op de foto staat, zonder gemaakte glimlach.

Portretfoto’s heb je in alle soorten en maten. Aan het werk in je eigen salon, of achter je bureau. Of alleen een foto van jezelf; van je hele bovenlijf of juist een mooie close up van alleen je hoofd met een rustige achtergrond. Verschillende opties zijn mogelijk! Zakelijke portretfoto’s van directie, het salesteam en / of individuele foto’s van alle medewerkers.

Je kunt je zakelijke portretfoto’s gebruiken als profielfoto op LinkedIn en overige social media, maar bijvoorbeeld op je eigen website en flyers.

Events

Iets te vieren?

Bijvoorbeeld de opening van een nieuw pand of de lancering van een product of website? Feesten en events leg je om diverse redenen vast.

Ik leg je event graag voor je vast! Waarom is het leuk om je evenement vast te laten leggen? Je medewerkers vinden het leuk hier nog eens aan terug te denken, maar ook kun je de foto’s heel goed gebruiken voor je (externe) communicatie. Wat gebeurt er allemaal bij jou in het bedrijf? Laat het de mensen weten en laat het de mensen zien.

Mijn foto’s kenmerken zich door hun ongedwongenheid. Ik ga op in de menigte en weet mensen op een ontspannen en spontane manier op de foto te krijgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden ?

Lifestyle fotograaf
Lifestyle fotograaf

Prijzen zakelijke shoots

Ik bied verschillende pakketten en mogelijkheden aan, afhankelijk van het aantal personen:

Zakelijk portret

€225,-

45 minuten fotografie op locatie

kledingwissel mogelijk

5 foto’s in hoge en lage resolutie

Persoonlijke online gallery

voor meerdere personen tarief op aanvraag

Bedrijfsreportage / beeldbank

€495,-

max 2 uur fotografie op locatie

vooraf bespreken van wensen en mogelijkheden

15 foto’s in hoge en lage resolutie, rechtenvrij

(keuze uit +/- 35)

Persoonlijke online gallery

Events

€---,-

x aantal uur fotografie op locatie

+/- 25 foto’s per uur in hoge en lage resolutie

Persoonlijke online gallery

PRIJS OP AANVRAAG

De foto’s worden digitaal aangeleverd, uiteraard is het mogelijk om ook afdrukken en/of een album te bestellen.

De fotoshoots zijn mogelijk op alle dagen van de week.
Op zondagen geldt een toeslag van €60,- (op feestdagen €75,-).

Tarieven zijn exclusief 21% BTW, inclusief reiskosten binnen een straal van 30km. (daarna € 0,25 per km)

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

Neem contact op!

Vóór de shoot dacht Nancy al uitstekend mee en kwam met ideeën waar ik zelf nooit aan gedacht had. Tijdens de shoot zorgde ze voor rust en hield het overzicht, zonder de spontaniteit uit het oog te verliezen. Ik ben erg blij met het resultaat voor mijn site en flyers en beveel Nance Fotografie van harte aan!

Ellen Ducroo - Ell Moves

Nancy denkt heel goed mee ze is flexibel en kan zich goed inleven in de situatie. Ze heeft in een paar foto’s goed kunnen vastleggen waar wij voor staan. We zijn heel erg blij met onze bedrijfsfoto’s en daarmee een absolute aanrader.

Matthijs de Jong - AlbInsecta

Nancy heeft bij meerdere events van Smaragd Wijnen prachtig werk geleverd. Op de juiste manier heeft zij de sfeer van de dag laten zien. Niet alleen de bezoekers maar ook de producten worden erg fraai door haar in beeld gebracht.

Martijn Verkerk - Smaragd Wijnen