Zakelijke fotografie

Bedijfsreportages

Laat zien wat je bedrijf doet, op een professionele manier

Ben je op zoek naar beeldmateriaal voor op je website of in flyers, maar wil je geen gebruik maken van stockfoto’s? Laat mij een dagje met je meelopen en verzamel zo je eigen stockverzameling. Professionele en pakkende beelden die bij jouw bedijf passen en die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Denk aan gebruik op je website en overige communicatiemiddelen.

Wat voor beelden kun je dan verwachten?
Bijvoorbeeld foto’s die aangeven wat je doet en die een goede weergave geven van je bedrijf, maar denk ook aan detail-en sfeerfoto’s (bijvoorbeeld een set gereedschap bij een timmerman). En uiteraard mogen foto’s van de mensen / collega’s niet ontbreken. In gesprek, aan het werk of een mooie portretfoto. Kortom, alle ingredienten voor een complete bedrijfsreportage.

Het lijkt me leuk om jouw bedrijf op beeld vast te mogen leggen!

Events

Iets te vieren?

Bijvoorbeeld de opening van een nieuw pand of de lancering van een product of website? Feesten en events leg je om diverse redenen vast.

Ik leg je event graag voor je vast! Waarom is het leuk om je evenement vast te laten leggen? Je medewerkers vinden het leuk hier nog eens aan terug te denken, maar ook kun je de foto’s heel goed gebruiken voor je (externe) communicatie. Wat gebeurt er allemaal bij jou in het bedrijf? Laat het de mensen weten en laat het de mensen zien.

Mijn foto’s kenmerken zich door hun ongedwongenheid. Ik ga op in de menigte en weet mensen op een ontspannen en spontane manier op de foto te krijgen.

Portretshoot zakelijk

Laat zien wie je bent!

Laat zien wie je bent met een mooie, oprechte portretfoto. Ik zal ervoor zorgen dat je ontspannen en relaxed op de foto staat, zonder gemaakte glimlach.

Portretfoto’s heb je in alle soorten en maten. Aan het werk in je eigen salon, of achter je bureau. Of alleen een foto van jezelf; van je hele bovenlijf of juist een mooie close up van alleen je hoofd met een rustige achtergrond. Verschillende opties zijn mogelijk! Zakelijke portretfoto’s van directie, het salesteam en / of individuele foto’s van alle medewerkers.

Je kunt je zakelijke portretfoto’s gebruiken als profielfoto op LinkedIn en overige social media, maar bijvoorbeeld op je eigen website en flyers.

Benieuwd naar de mogelijkheden ?