Controleer jullie trouwdatum

Neem contact met mij op

Kennismaken?

Het is belangrijk dat een fotograaf mooie foto’s kan maken van jullie grote dag, maar het is net zo belangrijk om een fotograaf op je bruiloft te hebben die goede foto’s kan maken én waarmee je de juiste klik hebt. Als jullie jezelf durven zijn kan ik mooie en oprechte foto’s van jullie maken.

Nance Fotografie staat voor kwaliteit & professionaliteit én brengt een dosis enthousiasme mee om jullie grote dag perfect vast te leggen.

Ik nodig jullie graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om alle mogelijkheden te bespreken, trouwalbums te bekijken en te ontdekken of de juiste klik aanwezig is.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden, prijzen of direct een afspraak maken? Neem contact met mij op via onderstaand contactformulier of via:  Nancy heeft onze bruiloft in Groningen voor ons vast gelegd op foto. Voorafgaand aan de dag zelf hebben wij contact gehad via Skype en via email, omdat we niet echt om de hoek van elkaar wonen. Dit ging prima op deze manier, want ze geeft altijd heel snel reacties op haar emails.
  Tijdens de bruiloft heeft Nancy de voorbereidingen, de fotoshoot, de ceremonie en de borrel gefotografeerd. Tijdens de voorbereidingen en de fotoshoot was het erg gezellig. Ze gaf goede tips voor het poseren en het resultaat waren intieme foto's die niet overgeposeerd waren!
  Tijdens de ceremonie en de borrel hebben we haar totaal niet opgemerkt en konden we optimaal genieten van het moment! De resultaten zijn super mooi geworden.
  Samengevat: Wij zijn zeer tevreden met Nancy haar werk! Wat ons betreft een echte aanrader!

  Thijs & Fleur

  Ik kan iedereen Nance Fotografie aanbevelen! Een fotograaf waarvan je niet doorhebt dat ze er is en alle mooie momenten ziet!
  Ze heeft mij gerust gesteld, ontspannen aan de shoot laten beginnen. En het resultaat van de foto's is prachtig. De familie en vrienden beleven de momenten opnieuw bij het zien van de foto's.

  Johnny & Mandy