Nancy

Nancy

separator

Gedreven, creatief en enthousiast

Wie ben ik?

Superleuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina! Welkom 🙂

Ik ben dus Nancy Strik en ik woon in Werkhoven, samen met Erik en onze trouwe viervoeter Joep.

Van jongs af aan ben ik al bezig met fotografie. De wereld om mij heen zie ik in plaatjes, vooral op reis geef ik mijn camera (en ogen) geen moment rust.

Mijn eerste spiegelreflex camera kocht ik in 2009 en toen was ik echt verkocht. In 2013 ben ik begonnen met een cursus fotografie om me verder in het vak te verdiepen en nog betere foto’s te maken. Ook heb ik diverse workshops gevolgd. Daarnaast werkte ik fulltime bij Groupe SEB Nederland BV waar ik mij bezighield met de marketing voor de merken Tefal, Moulinex, Rowenta en Krups. Aspecten als vormgeving, beeld en compositie kwamen in deze baan veelvuldig aan de orde.

De stap om helemaal zelfstandig als fotograaf aan de slag te gaan heb ik begin 2016 gemaakt. In April heb ik Nance Fotografie opgericht met al veel mooie shoots als resultaat. In mijn fotoshoots vind ik het belangrijk dat er een spontane, ongedwongen sfeer hangt. Dat levert de mooiste plaatjes op!

Wellicht tot snel!

Liefs Nancy

0
Foto’s gemaakt

0
Projecten afgerond

0
Kopjes koffie

0
Tevreden klanten

Nancy als fotografe

Als fotograaf ga ik op in het moment, zonder echt aanwezig te zijn. Ik weet met veel enthousiasme en creativiteit kostbare herinneringen vast te leggen op een ongedwongen en spontane manier! Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt en leg je vast zoals je echt bent!

Verder ben ik vrij perfectionistisch en vastberaden mezelf te blijven ontwikkelen. Dit doe ik door het volgen van diverse cursussen, workshops en trainingen.

Nancy naast fotografie

In het dagelijkse leven vind ik het heerlijk om er op uit te trekken met Erik en de hond. Verder ben ik erg sportief en hou ik ervan om lekker te voetballen en te tennissen. Waar ik ook intens van genieten kan is paardrijden, een heerlijke vorm van ontspanning is dat!

Toch betrap ik mezelf erop dat mijn camera toch vaak met mij meegaat, een leven ‘naast fotografie’  is waarschijnlijk niet echt mogelijk! 😉

Wil je verder kennis met mij maken ?

Tevreden klanten

separator