Wie is Nance Fotografie?

Wie is de trouwfotograaf achter Nance Fotografie? Het is heel belangrijk om een goede klik met je fotograaf te hebben tijdens jullie bruiloft. Maar hoe weet je nou of wij zullen klikken met elkaar? Ik kan uren praten over m’n hobby’s en de dingen die me bezig houden, maar ik zal het kort en bondig proberen op te schrijven.

In 2016 ben ik, Nancy, gestart met Nance Fotografie en inmiddels zijn we vele bruiloften en lifestyle shoots verder. Nance Fotografie staat voor persoonlijk contact, relaxte & kleurrijke shoots en pure bruiloften. Als trouwfotograaf ga ik op in het moment, zonder echt aanwezig te zijn. Ik weet met veel enthousiasme en creativiteit kostbare herinneringen vast te leggen op een ongedwongen en spontane manier. Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt en leg je vast zoals je echt bent!

Trouwfotograaf Nancy

Wat ik zo leuk vind aan bruiloften? Ongeveer alles!
Ik geniet er oprecht van om de liefde van mijn bruidsparen vast te mogen leggen en blijf het iedere bruiloft weer een eer vinden om dit te mogen doen.

Geen enkele bruiloft is hetzelfde. Tijdens de bruiloft vertel ik heel graag jullie verhaal, zonder geposeerde foto’s, maar gewoon zoals het is. En hoe jullie zelf echt zijn. Het vastleggen van jullie liefde voor elkaar en het vangen van de bijzondere momenten. De tranen bij de ouders tijdens het JA-woord, maar ook de net iets te gefocuste blik bij het aansnijden van de taart.

De 3 woorden die ik heel belangrijk vind bij het vastleggen van jullie verhaal zijn PUUR, EMOTIE & MOMENT.

Ik word heel blij van spontane & relaxte foto’s. Tijdens de fotoshoot, het enige deel op de dag dat ik de regie wel in handen neem, vind ik het dan ook erg belangrijk dat er een spontane en ongedwongen sfeer is. Dat levert de mooiste beelden op!

Bekijk bruiloften

Wie is Nancy?

Vrienden omschrijven mij als enthousiast, gezellig, relaxt en nuchter. In het dagelijks leven vind ik het heerlijk om er op uit te trekken met manlief Erik en onze honden Mick & Joep. Verder word ik er heel gelukkig van om met mijn paard lekker fanatiek aan de slag te gaan. Ik hou van gezelligheid en sla weinig feestjes over, meestal ben ik degene die afsluit. Mijn absolute guilty pleasure is het kijken van kerstfilms, het hele jaar door. Kan prima toch?
Daarnaast word ik heel, heel erg blij van het maken van gave reizen.

Ik betrap mezelf er regelmatig op dat mijn camera toch vaak met me meegaat, een leven ‘naast fotografie’ is waarschijnlijk niet echt mogelijk!

Genoeg over mij, ik ben super benieuwd naar jullie verhaal en of ik iets voor jullie betekenen kan!

Controleer beschikbaarheidBekijk investering

PUUR

EMOTIE

MOMENT

Ervaringen van bruidsparen

Nancy heeft echt FAN-TAS-TISCH werk geleverd! Boven alle verwachtingen ! Zij weet perfect de intieme en de uitgesproken moment prachtig en creatief vast te leggen, zonder af te doen aan de werkelijkheid! Vanaf de eerste communicatie tot eind was ze heel duidelijk, gaf ze veel tips (bijv. bij de organisatie vd groepsfoto's). Verder stuurde ze heel professioneel iedereen en vooral ook ons aan tijdens de fotoshoots en wist ze perfect de juiste sfeer neer te zetten, terwijl haar aanwezigheid als fotograaf minimaal opmerkbaar was, tijdens de gehele dag. Wij zijn echt onder de indruk van haar werk en we zijn erg blij dat we haar hebben gevraagd als onze bruidsfotograaf !!

Floris & Ellen

Nancy was onze fotograaf op onze bruiloft op 30 augustus 2019. Tijdens de eerste kennismaking was er meteen al een klik. Wij hadden meteen het juiste gevoel en vonden het werk van Nancy prachtig. Tijdens de voorbereidingen hebben we een aantal keren contact gehad en dat verliep altijd prima. Op de dag zelf was Nancy professioneel en ging vol enthousiasme aan de slag. Ze had meteen in de gaten welke mensen er voor ons belangrijk waren. Tijdens de shoot stelde ze ons erg op haar gemak, dat was prettig. Nancy legde de juiste/mooie/grappige/emotionele momenten vast; precies zoals het hoort. Diverse gasten hebben naderhand nog tegen ons gezegd wat een leuke en goede fotograaf wij hadden. Het trouwalbum is fantastisch geworden! Wij krijgen zoveel complimenten over de prachtige foto’s! Wij genieten nog steeds na, mede dankzij de toffe foto’s, van onze bruiloft!
Nancy is enthousiast, heeft oog voor detail, niets is te veel, prettig in de omgang en ontzettend goed in haar vak! Ja, wij raden iedereen Nancy aan!!

Jean Paul & Christel

Nancy heeft tijdens onze bruiloft prachtige foto's gemaakt! Tijdens de dag was ze niet op de voorgrond aanwezig en toch heeft ze al momenten vast kunnen leggen zonder dat we het zelf opgemerkt hebben. We hebben vee positieve reacties gehoord van de gasten. Wij hebben Nancy ervaren als een creatieve en meedenkende trouwfotograaf, erg fijn! Nogmaals enorm bedankt!!

Rick & Willemijn

Nancy heeft tijdens onze bruiloft prachtige foto’s gemaakt! Tijdens de dag was ze niet op de voorgrond aanwezig en toch heeft ze alle momenten vast kunnen leggen zonder dat we het zelf opgemerkt hebben. We hebben veel positieve reacties gehoord van de gasten. Wij hebben Nancy ervaren als een creatieve en meedenkende trouwfotograaf, erg fijn! Nancy heeft onze bruiloft op een geweldige manier vastgelegd.
Voor ons was de fotoshoot aan het begin wat onwennig, maar door de tips, spontaniteit en enthousiasme van Nancy werd het een hele ontspannen shoot met een prachtig resultaat. Gedurende de dag heeft Nancy alle emoties, gelukzalige momenten en de ontspannen sfeer vastgelegd waarbij zij zelf onzichtbaar was. Door de grote variatie aan foto’s kunnen wij de dag keer op keer nog heerlijk nabeleven.
Ook zien we gebeurtenissen op de foto’s die we zelf niet eens bewust meemaakten. Nancy ontzettend bedankt voor het vastleggen van onze droombruiloft!

Daan & Erica

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

Neem contact op
Bruiloft erik en nancy
Nance met de honden
Don & Nancy