Dresuurpaard

Paardenfotografie

Zet liefde en passie om in beelden!

Je wilt graag mooie foto’s van jou en je paard? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik leg jullie vast hoe jullie echt zijn en probeer dat zo relaxed en ontspannen mogelijk te doen. Tijdens de fotoshoot zullen jullie je beiden op je gemak voelen en niets moet, alles mag. Lekker ongedwongen, dit vind ik super belangrijk. Wil je samen shinen met rijfoto’s of heb je liever een mooi portret van je paard alleen? We bespreken vooraf samen de wensen voor een professioneel eindresultaat.

Portret & actie!

Een paard in actie is toch het mooiste dat er is? Dit levert vaak hele krachtige beelden op. Opstuivend zand of sneeuw tijdens de galop of mooie rijfoto’s van jullie samen? Je kunt zelf aangeven wat je wensen zijn. Het is mogelijk om foto’s tijdens het rijden te maken, maar ook van je paard alleen of jullie samen.

Zelf ben ik een ontzettende dressuurmiep en ik kan er dan ook enorm van genieten om mooie combinaties’s samen te fotograferen.

In overleg maken we de foto’s bij jullie op stal of gaan we op zoek naar een mooie locatie. Denk aan een bos, de heide of juist een stoere industriële locatie. Een locatie die bij jullie past! Voor de shoot plannen we ongeveer 1 – 1,5 uur en binnen die tijd kunnen we verschillende settings fotograferen.

Enjoy the moment

Uit eigen ervaring weet ik hoe bijzonder de band tussen mens en dier kan zijn. Dieren zijn trouw, eerlijk en een enorme spiegel.  Wanneer er een goede band is kun je lezen en schrijven met elkaar. Aan een blik heb je soms al genoeg.

In mijn lifestyleshoots ga ik altijd op zoek naar connecties, maar de onvoorwaardelijke liefde en connectie tussen mens en dier vind ik ook geweldig om vast te leggen.

Gewoon genieten van elkaar en van het moment. Nadat ik helaas mijn paard heb moeten laten inslapen besefte ik me nog meer dat het zo ontzettend belangrijk is om herinneringen te maken en vast te laten leggen!

Paardenfotograaf
Paardenfotografie

Waarom Nance Paardenfotografie?

Professioneel

Ik ben professioneel fotograaf met jarenlange ervaring. Ik maak gebruik van professionele apparatuur en heb goede back-up voorzieningen. Geen ongewenste verrassingen achteraf!

Creatief

Vanuit de trouwfotografie heb ik een creatieve blik ontwikkeld. Ik schiet geen standaard plaatjes en ik wil op de foto's graag de band die jullie met elkaar hebben terug zien. Qua bewerking houd ik de foto's natuurlijk qua kleuren. 'Zoveel mogelijk hoe het echt was'

Persoonlijk

Persoonlijk contact voor, tijdens en na de shoot vind ik erg belangrijk. Na de shoot ontvang je de foto's op een persoonlijke online gallerij waar je zelf je keuze kunt maken.

Servicegericht

Nance Fotografie staat voor een goede service en kwaliteit. Om een goede service te kunnen garanderen werk ik samen met de beste leveranciers.

Prijzen fotoshoots

Ik bied verschillende pakketten en mogelijkheden aan, afhankelijk van de wensen.

Fotoshoot Basic

€225,-

Geschikt voor portret en/of rijfoto’s

1 – 1,5 uur fotografie op locatie

Verschillende settings mogelijk

Kennismaking & tips via de mail

10 foto’s in hoge en lage resolutie

Geschikt voor 1 paard

Persoonlijke online gallery

Nabestelmogelijkheid van digitale bestanden

Prijs is inclusief BTW

Fotoshoot XL

€375,-

Geschikt voor portret en/of rijfoto’s

Ongeveer 3 uur fotografie op locatie

Verschillende settings mogelijk

Kennismaking & tips via de mail

25 foto’s in hoge en lage resolutie

Geschikt voor 2 – 3 paarden

Persoonlijke online gallery

Nabestelmogelijkheid van digitale bestanden

Prijs is inclusief BTW

Year Around

€1495,-

Een jaar lang professionele content! 

5 shoots (t.w.v. €525,- per shoot) bestaande uit:

Ongeveer 3 uur fotografie en film op locatie

Verschillende settings mogelijk

Kennismaking & adviezen vooraf

30 foto’s in hoge en lage resolutie

3 volledige reels

Geschikt voor meerdere paarden

Persoonlijke online gallery

Nabestelmogelijkheid van digitale bestanden

Prijs is exclusief BTW

Stalreportage

€85,-

Plan een gezellige dag op stal!

25 minuten fotografie per deelnemer

Keuze uit rijfoto’s OF portretfoto’s

3 foto’s in hoge en lage resolutie

Persoonlijke online gallery

Nabestelmogelijkheid van digitale bestanden

Vanaf 4 deelnemers

Maximaal 10 deelnemers (meerdere personen op aanvraag)

De shoots vinden plaats op 1 dag en 1 locatie

Prijs is inclusief BTW

Wil je je bedrijf of producten onder de aandacht brengen met professionele content? Ik denk graag met je mee over de mogelijkheden en geef advies hoe we dit het beste vorm kunnen geven. Dit kan via een fotoreportage zijn, maar bijvoorbeeld ook een fotoshoot aangevuld met reels.

Neem contact op voor de verschillende mogelijkheden en een offerte op maat.

De foto’s worden digitaal aangeleverd, uiteraard is het mogelijk om ook afdrukken, wanddecoratie en/of een album te bestellen.

De fotoshoots zijn mogelijk op alle dagen van de week.
Op zondagen geldt een toeslag van €60,- (op feestdagen €75,-).

Bovengenoemde tarieven zijn inclusief reiskosten binnen een straal van 30km.
(daarna € 0,25 per km)

The reel deal!

Reels worden steeds populairder op social media en zijn de manier om je bereik te vergroten.

Daarnaast is het gewoon supertof om mooi video-materiaal samen met je paard te hebben en te kunnen delen. Door video toe te voegen aan je fotoshoot maak je het echt compleet!

Inbegrepen bij de reel deal:
  • Extra tijd tijdens de gekozen fotoshoot
  • Verschillende settings mogelijk
  • Kennismaking & adviezen vooraf
  • 2 volledige reels
  • Alleen te boeken als aanvulling op een fotoshoot
  • Prijs is inclusief BTW

€ 125,-

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Neem contact op!

Nancy weet je op een fijne en rustige manier te begeleiden naar dat perfecte plaatje. Daardoor vergat ik eigenlijk dat ze er was en wist ze de band tussen mij en mijn paard heel puur vast te leggen. Ik ben onwijs blij met de foto's! Ben je op zoek naar echt toffe foto's? Dan zou ik zeker voor Nance kiezen!

Bernice

Ik heb meerdere keren met mijn paard bij Nancy een shoot gedaan. Zij brengt naast haar camera, ook een hoop positieve en creatieve energie met zich mee. Ze gaat in alle rust haar gang, helpt waar nodig en heeft een heel scala aan tips en tricks achter de hand. Ze verstaat haar vak en de mensen die voor haar lens staan. Een fotografe, waarbij een shoot voelt als thuiskomen.

Nora

Inmiddels al 2 super gave shoots gehad bij Nancy met mijn paard. Ze weet feilloos de mooiste plekjes op te zoeken, met mega toffe foto's als resultaat. Niets is te gek voor Nancy, bijvoorbeeld liggend in de sneeuw, alles uit de kast voor de beste foto! Ik kijk nu al uit naar de volgende shoot!

Hetty

Volg je mij al op instagram?

Yes, ik wil een shoot boeken!
    Logo