Trouwfotografie

Een bruiloft is een dag vol met mooie momenten, echte emoties en heel veel liefde. Mijn doel als trouwfotograaf is om jullie optimaal te laten genieten van deze dag met jullie gasten en vooral ook met elkaar. Tijdens de dag wordt je enigszins geleefd en maak je niet alle momenten mee, hoe mooi is het dan om later in alle rust keer op keer je dag opnieuw te kunnen beleven met de foto’s?

Jullie bruiloft

Jullie liefde spat er vanaf en dat wil je op je trouwdag goed vastgelegd hebben. Daarom zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf die jullie vastleggen hoe jullie écht zijn.

Houd je er niet van te poseren voor een foto en wil je terugkijken op de mooiste dag van jullie leven aan de hand van mooie, sfeervolle, romantische trouwfoto’s met een tikkeltje humor? Mooi! Iedere bruiloft is uniek en vertelt zijn eigen verhaal. En jullie verhaal zou ik graag vertellen met de trouwreportage.

Hoe ik jullie verhaal vertel?

Als trouwfotograaf leg ik de dag vast op een ongedwongen en relaxte manier. Ik houd van foto’s die puur zijn. Dit doe ik met veel enthousiasme en inmiddels heb ik daarin mijn eigen kleurrijke stijl ontwikkeld: trouwfotografie boordevol creativiteit, oprechte emoties en echte momenten.

Ouders feliciteren bruidspaar

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

Voor de bruiloft

Op deze website staat alle informatie die jullie nodig hebben, maar het is altijd fijn om in real-life te bekijken of wij een match zijn. Alle bruidsparen nodig ik bij mij thuis uit voor een kennismakingsgesprek, mocht de afstand te groot zijn kan dit uiteraard ook via Skype. Tijdens het gesprek ben ik benieuwd naar jullie verhaal, maar vertel ik ook uitgebreid wat ik voor jullie kan betekenen. Ook vind ik het altijd super leuk om met mijn bruidsparen mee te denken over de planning van de dag en advies te geven.

Tijdens de bruiloft

Tijdens de bruiloft probeer ik zo onzichtbaar mogelijk te zijn. Dit doe ik door me in het gezelschap te mengen en zo relaxed mogelijk te fotograferen. Ik leg de mooie momenten vast, gewoon zoals ze zijn. Geen poseren en geen geforceerd gedoe. Gedurende de fotoshoot met het bruidspaar neem ik uiteraard wel de regie in handen en zorg ik ervoor dat jullie op je gemak zijn. Ik ga op zoek naar geschikte plekjes en het perfecte licht om een serie prachtige portretfoto’s van jullie te maken. En ook dit zal een serie foto’s zijn die weergeeft hoe jullie echt zijn!

Na de bruiloft

Ik begrijp heel goed dat jullie het liefst zo snel mogelijk willen terugblikken op jullie mooie dag, in de eerste week ontvangen jullie van mij een preview met enkele highlights zodat jullie al een beetje kunnen nagenieten. Met uiterste zorg en precisie ga ik aan de slag met het selecteren en editen van jullie foto’s. Binnen 6 weken hebben jullie de complete serie in huis via een persoonlijke online gallery.

Indien gewenst gaan we daarna aan de slag met het design van een luxe trouwalbum.

Ben je benieuwd of jullie trouwdag nog beschikbaar is?

Neem gerust contact op om de beschikbaarheid te controleren.

Trouwalbum

Naast de foto’s die je digitaal aangeleverd krijgt is het ook mogelijk om te kiezen voor een luxe trouwalbum, een prachtig blijvend aandenken.
Met een album heb je altijd iets in handen om samen doorheen te bladeren en alle geluksmomenten opnieuw te beleven.

Jullie album wordt met veel zorg samengesteld en ik werk samen met de beste leveranciers om albums van hoge en duurzame kwaliteit te kunnen garanderen.

Real weddings

Wil je inspiratie opdoen voor je bruiloft?
Op mijn blog vind je een aantal van mijn favoriete bruiloften.

Bruiloften

Trouwen in Frankrijk – trouwfotograaf Bergerac

Een hele bijzondere bruiloft deze keer op mijn blog! Namelijk de bruiloft van Floris en…
trouwfotograaf langbroek
Bruiloften

Trouwfotograaf Landgoed Sandenburg – Langbroek

Op 13 april stond voor mij de eerste bruiloft van 2019 op de agenda. Als…
Trouwfotograaf Kasteel de Haar
Bruiloften

Trouwfotograaf Kasteel de Haar in Haarzuilens – Bruiloft Bert & Elzelien

Op 8 september was het eindelijk zover voor Bert & Elzelien, vandaag was de dag…
Bruiloften

Trouwen in Amsterdam – Bruiloft Johan & Le Raine

Trouwen in hartje Amsterdam? Johan & le Raine trouwden in de kerk aan de Keizersgracht…

Reacties van bruidsparen

Nancy heeft tijdens onze bruiloft prachtige foto's gemaakt! Tijdens de dag was ze niet op de voorgrond aanwezig en toch heeft ze al momenten vast kunnen leggen zonder dat we het zelf opgemerkt hebben. We hebben vee positieve reacties gehoord van de gasten. Wij hebben Nancy ervaren als een creatieve en meedenkende trouwfotograaf, erg fijn! Nogmaals enorm bedankt!!

Rick & Willemijn

Had niet beter gekund! Via een fotograaf (die oo onze trouwdag weg was) de tip gekregen voor Nance fotografie. Snel contact gehad en een afspraak voor kennismaking gemaakt. Preshoot was (ondanks de omgeving) heel mooi geworden!
Op de bruiloft was ze totaal niet opvallend aanwezig maar wel keihard gewerkt (als ik dr zocht stond ze elke keer ergens anders). Foto’s van supergoede kwaliteit en elk moment erop. Zou geen minpunt kunnen noemen en heb er geen moment spijt van! Echt een aanrader!!

Niels & Tamara

Nancy is een super gezellige fotograaf met echte passie voor haar werk waar ze ook nog eens heel goed in is! We hadden een fijne eerste kennismaking en super leuke pre-weddingshoot (echt een aanrader) waarbij we elkaar leerden kennen, aan elkaar konden wennen en Nancy zich goed aanpaste aan ons (niet te stijfjes en vooral veel lachen). Op de dag zelf is ze ons totaal niet opgevallen, maar heeft ze wel elk mooi moment vastgelegd - en hoe! Het resultaat is super - een fantastische herinnering.

Nils & Barbara

Nancy heeft echt FAN-TAS-TISCH werk geleverd! Boven alle verwachtingen ! Zij weet perfect de intieme en de uitgesproken moment prachtig en creatief vast te leggen, zonder af te doen aan de werkelijkheid! Vanaf de eerste communicatie tot eind was ze heel duidelijk, gaf ze veel tips (bijv. bij de organisatie vd groepsfoto's) . Verder stuurde ze heel professioneel iedereen en vooral ook ons aan tijdens de fotoshoots en wist ze perfect de juiste sfeer neer te zetten, terwijl haar aanwezigheid als fotograaf minimaal opmerkbaar was, tijdens de gehele dag. Wij zijn echt onder de indruk van haar werk en we zijn erg blij dat we haar hebben gevraagd als onze bruidsfotograaf !!

Ellen & Floris
Trouwauto
Trouwfotograaf Paviljoen Twiske
Bruid